2 dl vispikermaa
2 kananmunaa
2 rkl sokeria
150 g suklaata rouhittuna
2 banaania
Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Vatkaa eri kulhossa kananmunat ja sokeri. Murskaa banaanit sauvavatkaimella. Sekoita kermavaahto ja kananmunavaahto sekaisin. Lisää vaahtoon murskatut banaanit ja rouhittu suklaa. Kaada (esim. Iloleipureiden silikooniseen isoon ruusu)vuokaan ja laita pakastimeen noin 5 tunniksi tai yön yli. Ota vuoka pois pakatimesta ja taita (silikoniset vuoat) ympäri jolloin saat jäädykkeen pois vuoasta, tai sitten voi kastaa vuoan hetkeksi kuumaan veteen ja kumota. Herkuttele ja syö jäädyke pian tai pakasta uudelleen, ellei se ole vielä hyytynyt. Emmi
Tätä on kyllä pakko kokeilla! :P
VastaaPoistaKannattaa tosiaankin kokeilla, jos pitää banaanista ja suklaasta :)
VastaaPoista