tiistai 28. kesäkuuta 2011

Suklaamuffinit tuorejuusto kuorrutteella

20 kpl

100 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
1 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

kuorrute:

50 g voita
100 g maustamatonta tuorejuustoa
250 g tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria

koristeluun:

suklaata

Vaahdota hieman pehmennyt voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet maidon kanssa vuorotellen taikinaan. Paista Brunon Italian leivosvuoissa
175 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes puutikkuun ei enää tartu taikinaa, kun pistät sillä muffinia. Anna muffinien jäähtyä ja tee sillä välin täyte. 

Sekoita pehmeä voi ja tuorejuusto keskenään, sekoita tomu- ja vaniljasokeri joukkoon ja vatkaa tasaiseksi. Pursota muffinien päälle tähtityllalla ja koristele sulatetulla suklaalla. Parhaita nämä muffinit ovat kuorrutteen jähmetyttyä, joten säilytä jääkaapissa ja herkuttele!


Emmi

7 kommenttia:

  1. On herkullisen näköisiä ja muutenkin kauniita. Erikoinen vuoka, en ole ennen nähnytkään :) Mukavaa päivää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Juu, ovat Brunon Italian leivosvuokia :)
    Kiitos samoin :-))

    VastaaPoista
  3. Oi voi kun näyttävät niin herkullisilt! Näitä täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥