3 keltuaista
1 dl sokeria
2 dl kuohu kermaa
4dl rahkaa
200g keksejä
n.80 g voita/margariinia
Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi.Vatkaa kerma. Sekoita rahka,kerma ja keltuaisvaahto keskenään hyvin.
Murskaa keksit ja sulata rasva. Sekoita ne keskenään ja painale pyöreään irtopohjavuokaan (halkaisija 26 cm). Kaada rahkamassa vuokaan ja laita pakastimeen jäätymään yön yli.
Aijon ehdottomasti tehdä uudestaan tuosta rahkasta, tein siitä muuten myäs muffineita, nami :-P
Tehtiin myös tätä suolaista piirakkaa, jota Eveliina on tehnyt jo ennemmin.
Oi mitä herkkuja, nam! Molemmat niin valtavan herkullisen näköisiä!
VastaaPoistaNamia taas....jäädykkeet on niin ihania....minkähänlaista tulis tiramisurahkasta?
VastaaPoistaMaMMeli: Hyvä tulee tiramisurahkastakin! Siinä on vain hieman kahvin makuista(,josta en itse hirveästi välitä). Tuo valkosuklaa-lime rahka on paljon raikkaampaa ja parempaa ;)
VastaaPoistaMinulle tulee joka kerta kamala nälkä, kun vierailen blogissasi :) Nam taas kerran!
VastaaPoistaMukavaa keskiviikkoa!
Terkuin Merja Kaunis arki kotiisi -blogista
Kiitos kommenteista, niin tulee itseasiassa minullekkin(nälkä kun selaan blogiamme)! :D
VastaaPoistaNom, tuo rahkajäädyke kuulostaa kyllä niin herkulta että pakko kokeilla jossain vaiheessa:P Tai mitähän siitä tulisi jos sitä ei pakastaisi vaan antaisi jähmettyä jääkaapissa jokusen tunnin?
VastaaPoista