Tein Dansukkerin Cane Syrypista ja tummasta muscovadosokerista jäätelöä.Aluksi oli muscovadosokerin takia kummallisen makusta, mutta 'lopuksi' kohti maku oli parempi.
Ohjeen löytää Dansukkerin ohjevihkosesta.
Ainekset:
2 dl kouhukermaa
5 munankeltuaista
1 dl muscovadosokeria
2 dl maitoa
2 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Kiehauta maito ja siirappi ja lisää kuuma seos keltuais-muscovadovaahtoon koko ajan vatkaten. Vatkaa niin kauan kunnes seos on jäähtynyt ja sekoita kermavaahto joukkoon.
Kaada seos pakastamisen kestävään kulhoon. Anna jäätyä ainakin 5 tuntia ja sekoittele seosta muutaman kerran jäätymisen alkupuolella. Voit myös pyörittää seoksen jäätelökoneessa, koneen ohjeen mukaan.
Ota jäätelö huoneenlämpöön noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile esimerkiksi raikkaiden marjojen kanssa.
Kuva ei ole kummoinen, mutta saatte siitä ehkä vähän käsitystä minkälainen jäätelön koostumuksen pitäisi olla.
Ihania postauksia! Ehkä liian herkullisen näkösiä! Murisee itselläkin jo maha! :33 Nam nam!
VastaaPoistaVau! Täällä on aina vesi kielellä!!
VastaaPoista