tiistai 25. lokakuuta 2011

mokkapaloja vaaleanpunaisella kuorrutteella.


Leipaisin mokkapaloja, koska ne on helppo ja nopea tehdä.Kuorrutteeseen laitoin tällä kertaa punaista elintarvikeväriä ja päälle vielä ripottelin Meiran sydän nomparelleja, nams.


Mutta tästä  KLICK  mokkapalojen ohjeeseen, joita tein ennemmin ja joihin laitoin vihreän kuorrutteen! Muffinien ja mokkapalojen kanssa on helppo hullutella vaihtamalla kuorrutteen väriä ja nomparelleja. Vinkkinä, että töki pohjaan haarukalla reikiä ja levitä sitten päälle kuorrute, jolloin kuorrute imeytyy myös vähän pohjaan.

Herkku hetkiä teille lämpimien mokkapalojen kera!

5 kommenttia:

 1. Jep, jep, leipomisen ei todellakaan tarvitse olla tylsää! : )

  VastaaPoista
 2. Oi että, nämä värit puhuttelee mua... ja maut tietenkin myös :D
  Kiitos vierailusta blogissani! =) Bataattimuffinssit ovat tässä maiskutuksen alla, uunituoreina, luulenpa että maut kun tasaantuvat niin ovat huomenna maukkaampia. Mutta oikein makoisia nuo ovat, tuo kuorrute vaan on niin tautisen hyvää että mulla lipsuu pelkästään kuorrutteen syönnin puolelle ;) Ja noissa kuvissa oleva kuorrutteen määrä on ehdottomasti liikaa pienelle muffinssiraukalle :D Mutta siis yhtä kaikki, voin suositella kokeilemaan, kanelia voisi laittaa aavistuksen enemmänkin taikinaan ja kokeilla vaikka inkivääriäkin!

  VastaaPoista
 3. No, pitääkin sitten kokeilla bataattikuppikakkuja, Marshmellow fluffiakin on vielä pari purkkia varastossa :) Mutta kauniita muffinsseja ne olivat, juuri sopivasti kuorrutetta! :D Kiitos nopeasti vastauksesta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥