Pohja:
100g voita
2 1/2dl sokeria
2 munaa
1dl maitoa
4dl vehnäjauhoja
1dl kaakaojauhetta
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
1/2tl suolaa
100g suklaata
Täyte:
vispikermaa
sokeria
vadelmamarmeladia
Koristeluun :
Kermaa, tummaa-ja valkosuklaata
Sulata voita noin 20 sek. mikrossa, niin että se pehmenee.Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa.Sekoita kuivat aineet keskenään.Sulata suklaa. Kääntele kuivat aineet ja sula suklaa voisokerimuna-seokseen. Sekoita hyvin keskenään ja annostele sen jälkeen muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia 200 asteessa.
Anna muffineiden jäähtyä ainakin 45 min, jonka jälkeen koverra muffineista pois "hattu". Vatkaa kerma.Laita sisälle marmeladia ja kermaa, jonka jälkeen laita hattu takaisin päälle.
Sulata lisää suklaata ja pursota ja levitä muffineiden päälle.
Muffinit ovat parhaimmillaan silloin kun ovat olleet hetken aikaa jääkaapissa, silloin suklaa on hieman kovettunut ja kerma on viileää.
Nyt vain herkuttelemaan!
Tässä postauksessa Emmi marmoroi muffineita myös:KLICK
Tästä blogista löysin ohjeen:KLICK
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!♥