- 300 g Digestive-keksejä
- 100 g voita
- 397 g kondensoitua maitoa
- 2 banaania
- 2 dl vispikermaa
- 2 tl vaniljasokeria
- kaakaojauhetta
1. Irrota säilykepurkista etiketit ja laita se kiehumaan vesikattilaan miedolle lämmölle noin 3 tunniksi. Itse laitoin hellan noin 2, kun asteikko on 1-10.
2. Murskaa keksit ja sekoita siihen sulatettu rasva tai juokseva rasva. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
3. Kolmen tunnin kuluttua avaa säilykepurkki ja sekoita se purkissa tasaiseksi ja levitä keksipohjalle. Laita irtopohjavuoka jääkaappiin tai pakastimeen, että se jäähtyy.
4. Vatkaa kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
5. Viipaloi yksi banaani toffeekuorrutteen päälle. Peitä torttu kermavaahdolla,
5. Viipaloi yksi banaani toffeekuorrutteen päälle. Peitä torttu kermavaahdolla,
Herkuttele! :-)
Ohje on Ulla Svenskin kirjasta Lempileivonnaiset
Emmi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!♥