torstai 18. marraskuuta 2010

Marjainen panna cotta

2 dl kermaa
2 dl talousmaitoa
40 g sokeria
2 kpl liivatetta
1/2 kpl vaniljatankoa tai vaniljasokeria

marjoja
kinuskikastiketta

Valmistus Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Kiehauta kattilassa kerma, maito, sokeri ja puolitettu vaniljatanko/vaniljasokeri. Ota kattila pois liedeltä. Lämmitä tilkka maitoa (noin 2 rkl) ja sulata siihen liivatteet ja sekoita liivateseos kattilassa olevaan seokseen.


Hyydytä laseihin, joista jälkiruoka tarjotaan. Muista kelmuttaa jokainen astia, ettei pinnalle tule kuorta. Anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia. Sitten kasta nopeasti kuumaan veteen ja kippaa lautaselle tai syö suoraan kulhosta, kuten mitä tein, sillä kukaan ei jaksanut odottaa hyytymistä :). Asettele hyytyneen pannacotan pinnalle tuoreita marjoja ja kinuskikastiketta.


Ohje netistä itse sovellettuna
Emmi

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!♥