2 dl talousmaitoa
40 g sokeria
2 kpl liivatetta
1/2 kpl vaniljatankoa tai vaniljasokeria
marjoja
kinuskikastiketta
Valmistus Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Kiehauta kattilassa kerma, maito, sokeri ja puolitettu vaniljatanko/vaniljasokeri. Ota kattila pois liedeltä. Lämmitä tilkka maitoa (noin 2 rkl) ja sulata siihen liivatteet ja sekoita liivateseos kattilassa olevaan seokseen.
Hyydytä laseihin, joista jälkiruoka tarjotaan. Muista kelmuttaa jokainen astia, ettei pinnalle tule kuorta. Anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia. Sitten kasta nopeasti kuumaan veteen ja kippaa lautaselle tai syö suoraan kulhosta, kuten mitä tein, sillä kukaan ei jaksanut odottaa hyytymistä :). Asettele hyytyneen pannacotan pinnalle tuoreita marjoja ja kinuskikastiketta.
Ohje netistä itse sovellettuna
Emmi
amazing!
VastaaPoista