3 kananmunanvalkuaista
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl Marianne crushia tai Wiener Nougat crushia tai 2 rkl kaakaojauhetta
15 Marie keksiä
200 g suklaata
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl Marianne crushia tai Wiener Nougat crushia tai 2 rkl kaakaojauhetta
15 Marie keksiä
200 g suklaata
Lisää valkuaiseen puolet sokerista ja vatkaa kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeria vähitellen, kunnen vaahto on kovaa ja se pysyy kulhossa, vaikka kulhon kääntäisi väärinpäin. Lisää vaniljasokeri ja Marianne/Wiener Nougat crush tai kaakaojauhe. Kääntele seos varovasti sekaisin. Asettele keksit pellille, joka on vuorattu leivinpaperilla. Pursota seos keksien päälle.
Paista uunissa 150 asteessa 6-8 minuuttia, kunnes vaahto on kiinteytynyt.
Ohje Sekasopan Marien blogista
Emmi
Itse aina siveltelen siveltimellä suklaan päälle, jolloin suklaa levittyy tasaisemmin. Itse myös korvaan osan sokerista tomusokerilla, koska olen huomannut, että silloin vaahto lässähtää harvemmin. Voi kun tekee noita mieli, mutta olen herkuttelu-tauolla. :/
VastaaPoistaAa, kiitos vinkeistä. :)
VastaaPoistaPitää joskus kokeilla niitä :>
Oletko jo kauan ollut herkuttele-tauolla? :)
Hei vaan. Tulin kurkkaamaan blogiinne.
VastaaPoistaMinkäs ikäisiä kokkeja täällä häärää?
Ei muuta kuin menestystä <3
Hellapoliisi
Olen ollut nyt kaksi viikkoa ja seuraavat kaksi viikkoa ajattelin olla, jolloin olisi pikkujoulut. Ja pikkujouluissahan on pakko herkutella. ;)
VastaaPoistaHellapoliisi;
VastaaPoistaOlemme kaikki n. 14 vuotiaita :)
Kiitos :))
Sera;
Todella kauan olet ollut :)
Itse en pystyisi olemaan niin kauaa :D
Niin =)
Ah tein noita, ekalla kerralla suurin osa lässähti (silloon laitoon ½dl tomusokeria sokerimäärästä) ja nyt koitin tehrä uurellee, onnistu paljo paremmi, ja laitoin 1dl tomusokeria..en tiijä onko se sitte liikaa, en oo viälä maistanu kun ne maistuu niin paljo paremmille vasta seur. päivänä.
VastaaPoistaMiltähän nää maistuis valkosuklaakuorrutuksella? :D
oih.. tuommoisen kun saisi tähän kaffekupin viereen just nyt.. :)
VastaaPoista