lauantai 2. kesäkuuta 2012

Vihdoinkin video.Huh!
Saatiin lopultakin tehtyä video, joka teko on hieman venynyt kaikkien meidän kiireiden takia.
Aloitettiin videon kuvaaminen joskus puoli kolmelta ja noin puoli yhdeksältä saatiin valmiiksi : D Välillä tosin tehtiin ruokaakin, mutta silti koko ilta meni! :) Nyt on ollut sitten vaikeuksia lisätä tämä video, mutta tässä se nyt olisi!!

Videolla tosiaan tehdään macaroneja, joista tuli meidän mielestä hyviä!

Testasimme samalla uusia Lékuélta saamiamme tuotteita, macaron-leivontamattoa ja Decomax-koristelukynää, jolla oli todella helppo pursottaa oikeiden macaronien kokoisia macaroneja leivontamatolle :)

Tässä vielä kirjalliset ohjeet.


+ Ystävämme Iida oli auttamassa kuvaamisessa  :)

++Olisi mukavaa, jos laittaisitte vielä jotain palautetta videosta, mitä tykkäsitte ja mitä olisi voinut muuttaa. Risut ja ruusut ovat tervetulleita :)

Annika (pipopää), Eve (vihreä paitainen) ja Emmi (eniten videolla)

7 kommenttia:

 1. En pysty kattoo, kun tulee "Tämä on yksityinen video" D:

  VastaaPoista
 2. joo nyt kyllä vaihdoin sen niin että täällä sen pystyy kattomaan. Pahoittelen sekoiluani ton videon julkaisemisen kanssa! :s

  VastaaPoista
 3. Moi! mistä ootte ostanu ton siivilän minkä läpi noi jauhot laitoitte? toiha ois tosi kätevä ku mulla nyt sellanen ihan normaali mikä on tosi huono :D

  t. 15v leipoja ;)

  VastaaPoista
 4. Ainiii ja unohtu tost ylemmäst ^ tää video oli tosi kiva ja ensikertaa nyt tein näitä macaroneja ja onnistu iha hyvi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anonyymi! Juu, tuollainen siivilä on kyllä kätevä ja omani olen ostanut Prismasta, mutta löytyy varmasti muualtakin, siivilän "virallinen" nimi taitaa olla jauhosihti :) Mukava kuulla, että videosta oli apua ja että macaronisi onnistuivat! =)) Mukavaa kesälomaa sinulle! :)

   Poista
 5. Millä kamerala te kuvaattw teidän video?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥