Nomnom, kuinka ihanaa raparperipaistosta!! :) Ajattelin käyttää raparpereja vielä joihinkin leivonnaisiin, kun ne vielä ovat hyviä, niin siten syntyi tämä herkullinen raparperipaistos :)
1 l raparperia pilkottuna
1 dl sokeria
2 tl perunajauhoja
2 tl kanelia
muruseos:
75 g voita
1 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
Pilko raparperit ja levitä ne vuoan pohjalle. Sekoita hyvin joukkoon sokeri, perunajauhot ja kaneli. Tee muruseos: Sulata voi ja lisää sinne sokeri ja kaurahiutaleet. Levitä muruseosta raparperien päälle ja paista mikrossa täydellä teholla noin 10 minuuttia. Tarjoile kermavaahdon tai jäätelön kera :)
Huom! Orvokit ovat syötäviä kukkia, joten niitä voi käyttää koristeluun:)
Huom! Orvokit ovat syötäviä kukkia, joten niitä voi käyttää koristeluun:)
Emmi
Namnamnamnamnamnamnamnam! Raparperipiirakat on kesän ehdottomia ykkössuosikkeja<3 Tämä sun paistoksesi on aivan ihanan ja mehevän näkönen! Iski karmee raparperihimo :D
VastaaPoistaHaha, kiitos:) Kannattaa kyllä kokeilla tätä raparperipaistosta... :))
Poistatän voi varmaan paistaa uunissa mutta missä asteessa ja kuinka kauan? :D uusavuton kysyy...
VastaaPoistaJuu voi paistaa uunissa, 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia? En osaa ihan tarkalleen sanoa, kun paistoin itse mikrossa, mutta tarkastele vähän paistosta, että miten raparperit pehmenevät ja pinta muuttuu kultaisen väriseksi :)
Poistakiitos vastauksesta :)
PoistaNam, oon raparperihullu, tuo on varmasti hyvää:)
VastaaPoistaKyllä on, varsinkin vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa... :)
Poistaaivan ihana blogi!!<3:) täydellinen!=) pakko oli heti liityä;)
VastaaPoistawww.polkujapitkin.blogspot.fi
Vooi kiitos :)) Tervetuloa blogiimme, ja sullakin oli ihania kuvia ja kaikkea kivaa blogissasi :)
Poista