torstai 28. kesäkuuta 2012

Makea raparperipaistos

Nomnom, kuinka ihanaa raparperipaistosta!! :) Ajattelin käyttää raparpereja vielä joihinkin leivonnaisiin, kun ne vielä ovat hyviä, niin siten syntyi tämä herkullinen raparperipaistos :)


1 l raparperia pilkottuna
1 dl sokeria
2 tl perunajauhoja
2 tl kanelia

muruseos:

75 g voita
1 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita

Pilko raparperit ja levitä ne vuoan pohjalle. Sekoita hyvin joukkoon sokeri, perunajauhot ja kaneli. Tee muruseos: Sulata voi ja lisää sinne sokeri ja kaurahiutaleet. Levitä muruseosta raparperien päälle ja paista mikrossa täydellä teholla noin 10 minuuttia. Tarjoile kermavaahdon tai jäätelön kera :)

Huom! Orvokit ovat syötäviä kukkia, joten niitä voi käyttää koristeluun:)


Emmi

9 kommenttia:

  1. Namnamnamnamnamnamnamnam! Raparperipiirakat on kesän ehdottomia ykkössuosikkeja<3 Tämä sun paistoksesi on aivan ihanan ja mehevän näkönen! Iski karmee raparperihimo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos:) Kannattaa kyllä kokeilla tätä raparperipaistosta... :))

      Poista
  2. tän voi varmaan paistaa uunissa mutta missä asteessa ja kuinka kauan? :D uusavuton kysyy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu voi paistaa uunissa, 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia? En osaa ihan tarkalleen sanoa, kun paistoin itse mikrossa, mutta tarkastele vähän paistosta, että miten raparperit pehmenevät ja pinta muuttuu kultaisen väriseksi :)

      Poista
    2. kiitos vastauksesta :)

      Poista
  3. Nam, oon raparperihullu, tuo on varmasti hyvää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on, varsinkin vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa... :)

      Poista
  4. aivan ihana blogi!!<3:) täydellinen!=) pakko oli heti liityä;)


    www.polkujapitkin.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos :)) Tervetuloa blogiimme, ja sullakin oli ihania kuvia ja kaikkea kivaa blogissasi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥