Tiesittekö, että tavallisiin suklaakuivakakkuihin voi laittaa kesäkurpitsaa? Kyllä vain ja ne ovat tosi hyviä!
Laktoositon kakku:
Sisällä banaania ja vadelmamarmeladia( 150g), tavallista laktoositonta kermaa.
Kukat esim. tästä postauksesta KLICK !
Nomparellit tästä postauksesta KLICK!
Laktoosia sisältävä täytekakku:
Kirjoituksen tein elintarviketussilla.Reunoilla ja pursotukset tavallisesta kermasta, ei moussea.Sokerimassaa päällä. |
Kakkupohjan ohje löytyy TÄSTÄ ja muuta kakunteko-infoa!
Sisällä: vadelmamarmeladia (350g) ja valkosuklaamoussea.
Valkosuklaamousse
150g valkosuklaata (voi olla tummaakin suklaata)
2 kananmunan keltuaista
3 dl kermaa
Paloittele suklaa kattilaan ja laita sinne myös 1 dl kermaa.
Kun suklaa on sulanut, ota kattila pois levyltä ja anna jäähtyä. Vatkaa kananmunan keltuaiset vaahdoksi.
Sekoita suklaasula ja keltuaisvaahto yhteen.
Vatkaa juuri jääkaapista otettu kerma.
Lisää kaikki ainekset yhteen ja sekoita.
Laita heti kylmään, jos et täytä kakkua heti.
Huom! Tämä määrä riittää vain täyttöön ja kakun päälle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!♥