sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Synttäritarjoilut

 Eilen oli syntymäpäiväni ja minä ja äiti olimme leiponeet juhliini täytekakun, pienemmän laktoosittoman kakun,croisantteja, browniepaloja, porkkanasämpylöitä ja kesäkurpitsakuivakakkuja!
  Tiesittekö, että tavallisiin suklaakuivakakkuihin voi laittaa kesäkurpitsaa? Kyllä vain ja ne ovat tosi hyviä!


 Laktoositon kakku:

                               Sydänmuottiin (iloleipureiden) on tehty kolmen kananmunan pohja.
                          Sisällä banaania ja vadelmamarmeladia( 150g), tavallista laktoositonta kermaa.
Kukat esim. tästä postauksesta  KLICK !
Nomparellit tästä postauksesta KLICK!

              
 Laktoosia sisältävä täytekakku:



Kirjoituksen tein elintarviketussilla.Reunoilla ja pursotukset tavallisesta kermasta, ei moussea.Sokerimassaa päällä.

 Kakkupohjan ohje löytyy TÄSTÄ ja muuta kakunteko-infoa!
 Sisällä: vadelmamarmeladia (350g) ja valkosuklaamoussea.

Valkosuklaamousse
150g valkosuklaata (voi olla tummaakin suklaata)
2 kananmunan keltuaista
3 dl kermaa

Paloittele suklaa kattilaan ja laita sinne myös 1 dl kermaa.
Kun suklaa on sulanut, ota kattila pois levyltä ja anna jäähtyä. Vatkaa kananmunan keltuaiset vaahdoksi.
Sekoita suklaasula ja keltuaisvaahto yhteen.
Vatkaa juuri jääkaapista otettu kerma.
Lisää kaikki ainekset yhteen ja sekoita.
Laita heti kylmään, jos et täytä kakkua heti.

Huom! Tämä määrä riittää vain täyttöön ja kakun päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥