keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Raparperi-hilloke

Tätä maukasta ja helppotekoista hilloketta voi tarjota esim. kermavaahdon, jogurtin, puuron tai vaikka jonkun jälkiruoan kanssa.

500 g raparperinpaloja
1 vaniljatanko
130 g sokeria

Kuori raparperit ja leikkaa ne parin kolmen sentin pituisiksi. Leikkaa vaniljatanko auki ja koverra sisus talteen. Laita raparperin palat, sokeri, vaniljatangon sisus ja vaniljatanko uuninkestävään astiaan. 

 Peitä foliolla ja laita astia 200 asteiseen uuniin 30-40 minuutiksi, kunnes raparperinpalat ovat pehmeitä. 
 Kaada hilloke toiseen astiaan jäähtymään. Tarjoile miten haluat! :)

Emmi

1 kommentti:

  1. Varmasti on hyvää. Itse tehin hilloa,laitoin sokeria ja vaniljaa, keittelin sitä vissiin tunnin, onhan se sitten hyvää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥