sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

8 asiaa meistä

Saimme toukokuussa Askartelin itte  haasteen kertomaan itsestämme 8 asiaa. Kiitos paljon haasteesta! No, aikaisemmin ei vain tullut tehtyä tätä haastetta, mutta nyt! Blogia kirjoittelee neljä syksyllä 9-luokalle menevää tyttöä Isossakyrössä, noin 40 km päästä Vaasasta. Perustimme blogimme viime kesänä, heinäkuussa. Aluksi blogitekstejä ei tullut kovin tiuhaan, eikä reseptit aina olleet kovin ihmeellisiä, mutta olen ainakin huomannut itsessäni, että nykyään pidän aina vain enemmän leipomisesta ja jälkikin on parantunut.

Emmi


Annika

1. Olen 14 vuotias ja täytän viisitoista 17.9
2.Harrastan leipomista ja ruuanlaittoa, valokuvaus on niistä tärkein.Harrastan erilaisia liikuntamuotoja, en toki säännöllisesti, mutta : esim. pitkiä pyöräily lenkkejä,juoksua, rullaluistelua....
3.Pidän kiinnostavista ihmisistä,vedestä(uimisesta),matkustamisesta, korkokengistä, hienoista valokuvista, herkullisesta ruuasta, suklaasta ja jäätelöstä.
4.En pidä hyttysistä, ihmisistä, jotka eivät ole normaaleja itsejään, kiroilemisesta, huutamisesta, univajeesta, kovasta sängystä, karkeista.
5.Tykkään lukea ja katsoa elokuvia, samalla syöden jotain hyvää! Hyvän ei tarvitse olla aina epäterveellistä.
6.Luonteeltani olen hyvin huumorintajuinen, mukavavuudenhaluinen ja sarkastinen (tästä ystäväni olivat yhtämieltä : D)
7.En ole aivan varma mitä tahdon 'isona' tehdä, mutta media-assistenttin työ kiinnostaisi( kaksoistutkintona), pelkkään lukioon ei huvittaisi mennä..
8.Tahtoisin joskus asua ulkomailla 8 ))

Tiia

1. Olen 15-vuotias ja täytän 16 vuotta tammikuun 4. päivä.
2. Rakkain harrastukseni on musiikki, ja olen soittanut kitaraa n. 5 vuotta. Muita harrastuksia ei oikeastaan ole, paitsi satunnaisesti lenkkeily ja kesällä rullaluistelu : )
3. Tykkään jäätelöstä, nauramisesta, mukavista ihmisistä, hyvästä musiikista, datauksesta, meidän kisuista, kesäpäivistä, ruuasta, Harry Potter-kirjoista (ja elokuvista)
4. En pidä turhasta valittamisesta, siivoamisesta, epäaidoista ihmisistä, shoppailusta (paitsi joskus)
5. Haluaisin mennä peruskoulun jälkeen musiikkilukioon, yksi vaihtoehto olisi Tampereen yhteiskoulun lukio joka on ilmaisutaito- ja musiikkipainotteinen. : )
6. Olen luonteeltani (kavereitten mukaan) hauska, suorasanainen (ainakin joskus) ja huumorintajuinen. Omasta mielestäni ainakin olen aika positiivinen, yleensä yritän löytää asioista hyvät puolet mutta en tiiä onko muut huomanneet : D Huonoja puoliani on mm. laiskuus ja liiallinen kiroilu.
7. Ammattihaaveeni vaihetelee tosi usein, mutta tällä hetkellä haluaisin ehkä kielenkääntäjäksi, koska olen aina pitänyt kielten opiskelusta. : )
8. Tällä hetkellä odotan kivoja kesäpäiviä ja että myöhemmin pääsisi pois peruskoulusta : D Niin ja Harry Potterin ensi-iltaa.

Emmi

1. Rakastan leipomista, mutta joskus menee kauankin, ennen kuin leipomukset ehtivät blogiin asti.
2. Olen myös 14-vuotias, tosin täytän vasta joulukuussa 15.
3. Tykkään myös lukea kirjoja, välillä jotain kevyempää ja välillä taas kirjoja kuten, "Mitä ruokamme sisältää?" ym. tuollaisia :).
4. Yläasteen viimeisen luokan jälkeen, eli alle vuoden päästä haen Seinäjoelle leipuri-kondiittorilinjalle.
5. Aikuisena haluaisin matkustella paljon, leipoa ja tavata ystäviä.
6. Tärkeitä asioita elämässäni ovat perhe, myös muualla asuva isäni perheineen, sukulaiset, ystävät, joiden kanssa tämäkin blogi on perustettu, sekä kaksi muuta ihanaa ystävää, leipominen, sekä reseptiarkistona toimiva blogimme.
7. Pidän leivontatarvikkeista, vaatteista, korkokengistä, kavereiden kanssa olosta sekä ruoasta :-)
8. Vapaa-ajalla myös kuuntelen paljon musiikkia, sekä katson elokuvia ja tv-sarjoja, mutta myös yritän aina joskus lenkkeillä.

Eveliina 

1. Rakastan ruokaa ja syön mielelläni melkein mitä vaan! oon tosi harvoin täynnä :D
2. Rakastan myös matkustamista ja oon matkustellu euroopassa pääasiassa mut tänä kesänä mennään USA:han <3
3.En yhtään tiedä mikä olis mun unelma-ammatti mut jonnekkiin lukioon aion mennä yläasteen jälkeen. Ehkä joku opettaja tai joku muu missä sais auttaa tai opettaa muita?
4. Nyt kesällä ooon pääasiassa sukulaisten ja eri ystävien kanssa ja sitten matkustelen jonkin verran, valokuvailen (ainoa harrastus) ja syöpöttelen!
5. Tykkään tosi paljon pikkulapsista!!! tuitui (kysyin mun kavereilta että mitä kerron luonteestani niin annika kehotti laittamaan tämän)
6. Parhaita kirjoja on mielestäni harry potterit ja twilightit ja suosikkileffojani on mm. kauhea kankkunen 1&2 ja muutkin komediat =) Paras tv-sarja on FRENDIT!<3
7. en ´keksinyt semmoisia erikoisempia asioita joista en tykkää, niin kysyin kavereilta apua, niin tiia ja annika ehdotti tämmöisiä: "et tykkää jos ei oo ruokaa?" ja "et tykkää liikkua?"
8. tykkään kyllä liikunnasta, mut jotenkin se vaan tuntuu musta usein semmmoiselta että sitä nyt vaan on pakko harrastaa. Käyn silloin tällöin juoksulenkeillä vaikka en juuri nauti siitä.. Sen sijaan tykkään uimisesta ja sulkapallosta ym. pallopeleistä :)

2 kommenttia:

  1. Oon vasta hetken aikaa lukenu blogianne ja luulin et ootte jotain 20 vuotiaita :D vähän yllätyin. Ite meen 7:lle ja tykkään tosi paljo leipomisesta. Haluisin itekki tehdä ruokablogin jonku kaverin kans mut kukaa ei oo kiinnostunu.Mut joo siis tosi hyvä blogi & ohjeet !

    VastaaPoista
  2. Haha : D Mutta kiva, kun luet blogiamme ja rohkeasti vain itsekin blogia pitämään, hyvin se onnistuu varmasti yksinkin :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥