3/4 dl sokeria
3/4 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
3 dl (hiivaleipä)vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
200 g leivontasuklaata rouhittuna
1,5 dl hasselpähkinä rouhetta
Rouhi suklaa melko suuriksi paloiksi veitsellä.
Lisää kananmunat voi-sokeri seokseen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lopuksi sekoita kaikki aineet keskenään. Laita leivinpaperi uunipellillesi ja tee siihen pieniä kekoja seoksesta lusikaa apuna käyttäen, ja lopuksi paina keot littanoiksi. Ripottele päälle vielä vähän hasselpähkinä rouhetta. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa 12 minuuttia. Uunista oton jälkeen anna keksien hetki jäähtyä leivinpaperilla, ennen kuin irrotat niitä. Herkuttele! Emmi
nami mikä blogi!! alan lukee tätä fo'sho! keep it up girls.
VastaaPoistajee kiitos :))
VastaaPoista