lauantai 28. heinäkuuta 2012

Persikkasorbetti

Persikkasorbetti on todella helppo ja nopea valmistaa sekä sorbetin makua voi vaihdella mielen mukaan. Tämä jälkkäri, jos jokin, virkistää kesähelteellä :)


420 g säilykepersikoita ilman lientä
1 dl tuoremehua
2 rkl sokeria

Soseuta kaikki aineet keskenään ja kaada seos jäätelökoneeseen tekeytymään sorbetiksi (n. 30 min) tai kaada seos pakastuksen kestävään kulhoon ja vie pakastimeen jäätymään, sekoita pari kertaa jäätymisen aikana. Tarjoile sorbetti heti valmiina =)


Nyt on muuten ollut pieni kesätauko myös blogissa, kun on välillä tullut reissattu sinne sun tänne, mutta eiköhän niitä postauksia taas ala tulla :)

Emmi

4 kommenttia:

  1. Nam! Tätä kyllä pitää koittaa heti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä :) Jos olet jo kokeillut tätä, niin minkälaista tuli? =)

      Poista
  2. Ratkeeko se arvonta tänään vai milloin? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän vaikka tänään ehtiä arpoa sen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥