torstai 2. elokuuta 2012

Arvonnan voittajaa!!

Voi kuinka mahtavia parannusehdotuksia annoitte blogistamme, kaikkiaan 73 kappaletta, kiitos!! :) Ihanaa saada palautetta lukijoiltamme palautetta, jotta voisimme tehdä blogistamme vieläkin paremman ja mieleisemmän. Monet kommenteistanne ilahduttivat päivää, tässä yksi kommentti monista: 
 
Toivoisin parannusehdotuksena lukijallekin leipojanlahjoja... Heh, no en väkisin keksi parannettavaa, ehkä joskus voisi tehdä "halvan budjetin" leivonnaisia?

yt, leipova opiskelija :D ”


Ihanaa, kiitos kaikille arvontaa osallistuneille! :)) Kirjasin ylös parannusehdotukset, jotka annoitte ja tässä niistä muutamia:

Videopostaukset näyttivät olevan suosituimpia parannusehdotuksia, joten niitä ainakin yritämme lisätä, kun saamme vain sovittua sopivan päivän ja reseptin :)  

Vaihekuvatkin kirivät toiselle "sijalle". Niitä ennen taisikin olla blogissamme enemmän, mutta itselläni (Emmillä) vaihekuvien otto on hieman jäänyt, kun omatkin leivontataidot ovat kehittyneet, mutta yritetään muistaa myös niitä aina joskus ottaa reseptien yhteydessä! 
Leivonnaisten aineiden hintaa myös ehdoteltiin laitettavan reseptien yhteyteen, mutta itse ainakin kokisin tämän aika vaivalloiseksi laskea aina reseptiin kuluvien aineiden hinta, kun useita aineita jo löytyy usein kaapista, eikä sitten tiedäkään niiden hintoja... Sen sijaan leipomiseen kuluvan ajan ja vaikeusasteen määrittäminen olisi jo helpompaa (kun vaan muistaisi aina katsoa ajan :D). 


 

Ulkoasuun toivottiin myös panostusta, joten sitäkin on nyt muokattu uuden bannerin ja taustan, sekä vaaleampien värien voimin. Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta? =) 


 

Erikoisruokavaliolle olisi myös mukava keksiä enemmän reseptejä, mutta harvemmin niitä vain tulee tehtyä, kun lähipiirissä ei ole montaakaan allergikkoa...


 

Itselläni tosiaan oli kesäprojektina vanhojen reseptien kokeilu, mutta joka on harmillisesti hieman jäänyt kiireen ja yhden kakun epäonnistumisen takia... Yritän jatkaa kokeilua myöhemmin!


 

Myös muita mahtavia parannusehdotuksia kuten teemapostauksia, sesonkiaiheita, helpompia ja kevyempiä reseptejä sekä enemmän kuvia ja tietoa leipureista ehdoteltiin. Yritämme laittaa parannusehdotukset "korvan taakse" ja palata niihin leipomusten myötä :) 


 

Mutta sitten arvonnan voittajaan... :) Arvoin voittajan Random.org nettisivulla ja onnetar suosi... Mariaa!! =)) Paljon onnea voittajalle ja tässä vielä Marian kommentti:

"Maria 11. heinäkuuta 2012 13.48
videopostauksii vois olla enemmän:)"

Olemme ottaneet Mariaan yhteyttä sähköpostitse, toivottavasti palkinto saadaan matkaan mahdollisimman pian! :))

Kiitos vielä kaikille arvontaa osallistuneille parannusehdotuksista ja blogimme lukijoille seuraamisesta! <3


Emmi, Annika ja Eve

1 kommentti:

  1. Onnea voittajalle! :) Tämä teidän uusi ulkoasu on muuten todella ihana ja raikas!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥