tiistai 10. heinäkuuta 2012

2-vuotis arvonta!


Blogimme täyttää tänään 2-vuotta, jonka johdosta pidämme arvonnan! :) Tällä kertaa jokainen vähänkin leipomisesta innostunut voi osallistua arvontaan. Huom. Anonyymit, laittakaa kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteenne, jotta saadaan teihinkin tarvittaessa yhteyttä arpaonnen teidän kohdallannne osuneen. Toivoisimme, että kirjoittaisit kommenttiin myös jonkun parannusehdotuksin blogistamme, risut ja ruusut ovat molemmat tervetulleita :) Arvonta alkaa tänään 10.7.2012 ja jatkuu heinäkuun viimeiseen päivään asti!
 

Palkintona on....

  • Iloleipureitten ihana kukkakuvioinen muffinssivuoka
  • GreenGaten pinkkejä polkadot-kuvioisia servettejä
  • Dr. Oetkerin Summer strösselisekoitus
  • Fazerin uutta vaniljamansikkasuklaata
  • Fazerin Tutti Frutti -crushia

Onnea kaikille arvontaan! =))

Annika, Eve ja Emmi

75 kommenttia:

  1. Teillä on tosi kiva blogi ja niitä videopostauksia voisitte laittaa lisää! :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Onnea kaksivuotiaalle. Toivottavasti tulee moninkertaisesti vielä lisää. Osallistun mielelläni arvontaan. Ihan typeränä pikkuasiana pakko tunnustaa, että minua vaivaa että sivuston yläotsakkeessa kuvat ovat heijastuneina mutta teksti ei.. voisihan tekstikin olla ylimmäisten kuvien päällä ja siitä heijastua kuvien lailla alas. Mutta siis... ihana blogi teillä on.
    ahlfors(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  3. Heti haluan mukaan arvontaan...:))

    VastaaPoista
  4. Heippa! Hyviä ohjeita olen blogistanne löytänyt! Olisi mukava jos erityisruokavalioita huomioitaisiin enemmän esim. gluteenittomia ja maidottomia reseptejä. (tai vaikka tekemienne leivosten ohjeet muunnettaisiin näille sopiviksi tavallisen ohjeen lisäksi. Hyvää kesää!
    jeminalle@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. tosi ihania reseptejä!! :)

    lotta.tolpo@hotmail.fi

    VastaaPoista
  6. Onnea kahesta vuodesta! Sellanen ehdotus olis et joihinki resepteihin vois laittaa ajan, kauanko kestää suurinpiirtein tehä leipomus :) +kivaa että jaksatte järjestää arvontoja!

    suss-93@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukavaa kesää ja onnittelut blogille. Seurailen säännöllisesti ja ei ole risuja,pelkkiä ruusuja :)

    maija.helin@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Onnea:) Ehkä useammin reseptejä ja vaikka vähän pienempiä kuvia, siis muutosehdotus:) Muuten aivan huippublogi!

    VastaaPoista
  9. Onnea:) Ehkä useammin reseptejä ja vaikka vähän pienempiä kuvia, siis muutosehdotus:) Muuten aivan huippublogi!

    VastaaPoista
  10. Onnea! Miuu kiinnostais erityisruokavalioreseptit! Erityisruokia tulee usein tehtyä, ja hyvät ohjeet on harvassa :------)

    VastaaPoista
  11. Mukavata :--) Parannusehdotuksena vaikka semmoinen,että olis kätevä, jos listaisitte kaikki ainekset mitä leipomukseen tarvitsee, postauksen loppuun ja sit laittaisitte niihin hinnat :D Tähän tyyliin:

    Ostoslista:

    Flora vispi - 1,15 € / 2,5 dl
    valkoinen vaahtokarkkivaahto - 5,49 € / 213 g
    Nestle Pingviini minttujäätelö - 2,59 € / l
    Arla Ingman täysmaito - 1,07 € / l
    LU Domino minttu - 2,99 € / 350 g

    letscelebrategorgeous@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Anonyymin kirjoittama parannusehdotus ajoista ja iitan laittama ostoslista idea joka mau!kas -ruokablogissakin on tullut esille niin olisivat kyllä hyviä uudistuksia. Myös vaihdekuvat ovat kivoja niin, kuin edellisessä mansikkakakkupostauksessa oli. :)

    VastaaPoista
  13. Videopostauksia voisi tulla lisää

    VastaaPoista
  14. 2-vuotias blogi on nuori, ja niin olette te sen tekijätkin. Siksi onkin uskomatonta miten haastaviakin leipomuksia harrastatte. Näkee, että leipominen on teille tärkeää.
    Jos nyt jotain keksin parannusehdotukseksi, liittyy se blogin laatuun ja sitä kautta viihtyvyyteen. Kuvat ovat tavallisesti stailattuja, mistä pointseja, mutta usein myös keltaisia ja päivämäärät saattavat näkyä. Kuvaamiseen panostamalla saa hekuistakin vielä maukkaamman ja houkuttelevamman mielikuvan!

    VastaaPoista
  15. Onnea teille! Mun mielestä ei tarvi muutella mitään:) Tää blogi on tosi kiva ja oon saanut täältä paljon uusia reseptejä:)

    VastaaPoista
  16. onnea!
    blogi on täynnä aivan ihania reseptejä, joita tulen aivan varmasti kokeilemaan vuosien varrella :)

    VastaaPoista
  17. Onnea ja mukana arvonnassa :D

    Tykkään paljon noista vaihe vaiheelta -kuvista.

    VastaaPoista
  18. Onnea blogille ja ihana blogi tämä onkin!! Otan osaa arvontaan.

    VastaaPoista
  19. Ihana blogi ja onnea merkkipäivän johdosta! Bloginne kertoo teistä ja on teidän näköisenne,joten ei sitä tarvitse muutella! Jatkakaa vain! :)

    VastaaPoista
  20. Mooi!
    ihana blogi oon ihan rakastunu tähä <3 Haluisin enemmä näit tekovaihe kuvia ja sellasia ohjeita mihi löytyy melkei aina ainekset kaapista :) mut tosi taitavii ootte! :) hyvii jatkoja <3

    oon_sara@msn.com

    VastaaPoista
  21. onnea 2-vuotispäivän johdosta! :-) älyttömän ihana blogi, hyvänlaatuisia kuvia, selkeät ja hyvät ohjeet! muuttaa ei mielestäni tarvitse mitään, tää on just sellanen omannäköinen blogi ja sen takia mielenkiintoinen! :-) yks mun lemppariblogeista! plusplus mukana ehdottomasti arvonnassa!

    VastaaPoista
  22. Parannuksena enemmän postauksia koska blogi on niin hyvä ja huomaa, että panostatte!

    VastaaPoista
  23. Onnea juhlan kunniaksi! :) Teillä on ihan sairaan kiva tää blogi ja tää nyt innoitti mua kokkailemaan ja leipomaan enemmän! Jään seurailemaan teitä ja teidän herkku-reseptejänne :)

    VastaaPoista
  24. Mule ei nyt itselle tuu mieleen mitään paranneltavaa! Jatkakaa samaan malliin.:)

    laurae.kallio [at] gmail.com

    VastaaPoista
  25. Onnea 2-vuotispäivän johdosta!
    Eipä tuu nyt mieleen mitään parannusehdotuksia, blogi on tälläsenaan hyvä. :)

    VastaaPoista
  26. En löydä minäkään parannettavaa näin ihastuttavassa blogissa. Pelkkiä ruusuja ansaitsette :)
    awet@suomi24.fi

    VastaaPoista
  27. Mä tykkään leipoa, mut usein tulee valittua se helpompi ohje, kun mä en aina tiedä millainen lopputuloksen tarvii olla. Esim.kun pitää vaahdottaa voi ja sokeri, millainen lopputuloksen tarvii olla? Video helpottaisi tunnistamaan oikean koostumuksen.
    Muffinssit on aika suosittuja meillä niiden helppouden ja muunneltavuuden takia :) muffinssiextra olis kiva :D

    Ruusuja ojennan ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  28. Onnittelut 2-vuotispäivän johdosta! Itse olen vasta ihan hiljattain löytänyt tämän blogin, mutta melkein joka päivä käyn kurkkimassa, onko uusia postauksia. Tykkään blogistanne kovasti! Erityistä kiitosta ansaitsevat vaihe-vaiheelta kuvanne, niistä on hyötyä ja apua varmasti monelle. Varsinaista parannettavaa en oikein osaa keksiä tähän hätään. Toivottavasti jaksatte aina välillä kehittää jotain vehnättömiä reseptejä ;) Tosin helppohan reseptejänne on soveltaa vehnättömänäkin.

    VastaaPoista
  29. arvontaan osallistuisin ja ruusuina et teil on hyvii ohjeita ja videopostaus oli kiva! ja jaksatte aika usein postailla! risuja ei ainakaa nytte mielee tuu. (:

    veera.lautala@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Bloginne on ollut seurannassani jo pitkään. Se on mukava lukea kaikessa yksinkertaisuudessaan, selkeissä kuvissa ja hyvissä vaihe-kuvissa :)

    Jos nyt jotain parannettavaa mainitsisin, niin suolasia leivonnaisia voisi olla enemmän, kun makeita tulee itsellänikin leivottua ihan liikaa. Jos saisitte minut innostumaan niistä toisistakin :)
    (en oikeasti taida tarkoita tätä, mutta...)

    VastaaPoista
  31. Videopostauksia minäkin toivon lisää!

    Arvonnassa mukana myöskin :)

    Ada
    adalmiinan@wippies.fi

    VastaaPoista
  32. videopostauksii vois olla enemmän:)

    varjola.maria@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Onnea blogille ja teille! :) Teidän leipomuksista saa intoa kokeilla kaikkea erilaista ja uutta, ja postauksia tulee usein. Ei varsinainen risu, mutta olisi kiva jos raikastaisitte ja muuttaisitte ulkoasua. :)

    VastaaPoista
  34. Onnittelut 2-vuotiaalle!! Aurinkoista kesän jatkoa (tai ainakin toivotaan että se paistais vielä)!! =)

    VastaaPoista
  35. osallistun, ja toivoisin enemmän videopostauksia (:

    VastaaPoista
  36. Onnea 2-vuotiaalle!
    Bloginne on niin ihana etten keksi mitään parannettavaa.

    VastaaPoista
  37. Onnea! Parannusehdotuksia on vaikea keksiä, sivuiltanne saa jo nyt paljon inspiraatiota ja silmäniloa... tähän asti olen itse leiponut vain muutaman kerran vuodessa esim. lasten synttäreille, mutta innostus kasvaa kovasti. :D

    VastaaPoista
  38. Teillä on tosi kiva blogi ja monipuolisesti erityyppisiä leivontaohjeita, ja hienot kuvat. Toivoisin enemmän kuvia keitä siellä keittiössä puuhastelee, eli teidän omat naamat sais näkyä useemminki!:)

    VastaaPoista
  39. Osallistun arvontaan! :)

    Ohjeisiin voisi olla merkattuna ns. valmistuksen vaikeustaso :DD

    VastaaPoista
  40. Paljon onnea herkulliselle ( sekä kuvat että ohjeet) blogille! Mielelläni mukaan arvontaan, lukijana, kiitos!

    VastaaPoista
  41. Osallistun arvontaan! :)

    Teijän blogi on tosi hyvä ja ohjeet helppolukuisia, tyhmempikin varmasti tajuaa.

    VastaaPoista
  42. Koitan tuuriani :-)

    Tykkään teijän blogista tosi paljon, se on selkeä, ja ihana kun nuoret tytöt on noin innostuneita leipomisesta, toivottavasti innostus jatkuu ja jatkuu! On huippua kun päivitätte suht usein ja monipuolisesti erilaisia ohjeita. Mitään risuja en oikein keksi blogistanne, mutta yksi kysymys nousi mieleen; minne on jäänyt vanhojen reseptejen julkaisu ja kokeilu, eikös teillä ollut se 'kesäprojekti'? Se sai mielenkiintoni heräämään.
    Parannusvinkkinä voisin semmoisen sanoa, että olisi hyvä, jos ottaisitte aina kuvan tarvikkeista, ennen kun alatte leipoa, niin jokainen näkisi mitä raaka-aineita olette käyttäneet :)

    juulia_94@luukku.com

    VastaaPoista
  43. Osallistun arvontaan. :)
    Oon seuraillu teijän blogia jo aika kauan, ja täältä saa monesti vinkkiä mitä leipois. Jos jotain parannusehdotuksia kertoisin niin videoita lisää, ja postauksia useammin. (:

    VastaaPoista
  44. Risuja en osaa antaa, musta on kiva kun blogin ulkoasu on valoisa ja selkeä! Ihania reseptejä täältä olen löytänyt ja kokeillutkin, silloin kun aikaa on ollut :)

    VastaaPoista
  45. kirsi-mariahuhta@hotmail.fi

    Mulla olisi sellainen toive että mitä jos olisi enemmän toiveleivonnaisia? Olisi kiva kun katsojat saisi enemmän vaikuttaa teidän blogiin :)

    VastaaPoista
  46. En yleeensä tykkää ruskeesta taustasta, mutta tänne se sopii tosi tosi hyvin :) Ja hei toi video on tosi kiva, joten niitä lisää! :)

    VastaaPoista
  47. Kirjoitusvirheet voisitte korjata, mutta muuten tämä on kiva blogi :)

    janitaoksanen@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Ois kiva nähdä enemmän kuvia kokeista.:)

    leilajulia@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Kiitos tän blogin pitämisestä, oikein mukavaa luettavaa :3 Parannusehdotukseni on, että ulkoasuun voisi panostaa vähän enemmän; uusi, raikkaampi banneri ja yksinkertaisempi tausta.

    VastaaPoista
  50. Teil on tosi kiva blogi ja välivaihekuvia voi olla vielä enemmän (:

    Niina.sipila@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  51. Hei!

    Eksyin tässä nälkäisenä blogiisi köyhiä ritareita katselemaan (pakko tehdä huomenna tai viimeistään sunnuntaina :D) ja samalla sitten löysinkin noin miljoona juttua joita on vain p a k k o kokeilla !! Kiitos aivan ihanasta blogista hyvine ohjeineen! Taisin jäädä koukkuun ;) Parannusehdotusta paha uutena lukijana sinänsä sanoa =< hyvältä näyttää kaikin puolin!!!

    mia.m.nurmi@helsinki.fi :)

    VastaaPoista
  52. Lisää sesonkiaiheita ja vaihe vaiheelta postauksia!
    ainu_94@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Tulee aina nälkä kun selailee tätä blogia. Lisää suolaisia leivonnaisia!

    VastaaPoista
  54. Arvonnassa mukana! Löysin vasta juuri äsken tänne blogiin, joten en osaa parannusehdotuksia antaa...

    VastaaPoista
  55. Teillä on huippukiva blogi! :) Vaikea keksiä parannettavaa, kun mielestäni kaikki täsmää, mutta ruokaideoita voisi antaa myös erityisruokavalioita noudattaville.

    vanillahelmi@luukku.com

    VastaaPoista
  56. Aivan ihana arvonta! Ja löysinpäs samalla ihanan, tiheästi päivittyvän bloginkin, huippua!

    Jos parannettavaa pitää sanoa, niin kirjoitusvirheet voisi tarkistaa ;) Mutta pienikös haitta se on blogia seuratessa :)



    vekaja@utu.fi

    VastaaPoista
  57. paljon onnea blogillenne, oon seurannu ihan alusta alkaen ja tykkään kovasti!!:)

    jennaa603@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Ihana arvonta ja blogi.

    britneyy01@netti.fi

    VastaaPoista
  59. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  60. Kiitos ihanasta blogista näin ensimmäiseksi,

    Varsinaisia parannusehdotuksia ei tule näin suoralta kädeltä mieleen, mutta itse tykkään reseptipostauksista, joissa saattaa olla useampikin välivaihe-kuva ruoan valmistuksesta. Usein tämä helpottaa varsinaista kokkausprosessia, etenkin jos resepti/ruokalaji on itselle uusi ja entuudestaan tuntematon.

    Ja hep - mukana ollaan arvonnassa!!

    -Heidi
    http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  61. Kokiksi opiskelevana on tää teiän blogi erittäin hyödyllinen! Jos tarviin johonkin jotain ohjetta tuun etsiskeleen täältäkin. Parannusehdotuksia, hmm.. en oikeesti keksi mitään! :D
    Arvonnassa siis mukana =)

    VastaaPoista
  62. Bloginne vaikuttaa oikein herkulliselta, parannuksia en osaa sanoa kun on niin tuore tuttavuus. =)

    VastaaPoista
  63. Teeman mukaan tehtyä (herkku)ruokakokonaisuuksia olisi kiva nähdä :)

    VastaaPoista
  64. Moikka! Ihana blogi, ei tule mieleen mt parannusehdotuksia:O karkki.kirppu@luukku.com

    VastaaPoista
  65. Toivoisin parannusehdotuksena lukijallekin leipojanlahjoja... Heh, no en väkisin keksi parannettavaa, ehkä joskus voisi tehdä "halvan budjetin" leivonnaisia?

    yt, leipova opiskelija :D ( wiiwuuu89@hotmail.com)

    VastaaPoista
  66. Onnea kahdesta ekasta vuodesta, toivottavasti tulee moninkertaisesti lisää. Tuolla ylempänä oli kommentti, jossa toivottiin ainesluetteloa hintoineen ohjeiden yhteyteen. Saattaisi olla kivakin juttu, ainakin edes summittain voisi päätellä, että mitä tullee hinnaksi leipomukselle.
    teijapistelentoatelisanetpistefi

    VastaaPoista
  67. Onnittelut kaksivuotiaalle blogille! Ihania leipomuksia täällä! :) Mielestäni oikein hyvä tällaisenaan, mutta jos jotakin parannettavaa pitää keksiä, niin toivoisin lisää kevennettyjä reseptejä. :)

    VastaaPoista
  68. Blogi on hyvä, ellei suorastaan loistava, juuri tälläisenä. Tulen mukaan arvontaan kivan näköisestä palkintokokonaisuudesta.
    ennidotahlforsatelisanetdotfi

    VastaaPoista
  69. Blogi on tosi ihana. Tosiaan niitä vaikeustasoja voisi vähän ilmoittaa, että voiko kokemattomampikin ruveta touhuun, vai sopiiko homma vähän enemmän leiponeelle tyypille. Olin nero ja poistin vahingossa mun aikaisemman kommentin nimellä Tiuku (vaihdoin nickini sen jälkeen), sama henkilö siis olen ;)

    tiuku.karitsa@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Onpas herkullinen palkinto herkullisessa blogissa :P

    Pidän kovasti blogista tällaisenaan, jotain superhelppoja reseptejä voisi olla lisää ainakin näin aloittelevaa leipojahirmua ajatellen :D

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Onnea kaksivuotiaalle. Minäkin pidän blogistasi tällaisena, joten en osaa mitään kehitysehdotuksia lähteä jakelemaan...
    kaiuspisteahlforsatelisanetpistefi

    VastaaPoista
  72. Onnea kahdesta ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti tulee moninkertaisesti lisää. Minäkin toivoisin summittaisia valmistusaikoja resepteihin.
    flight(at)luukku.com

    VastaaPoista
  73. Onnea kaksivuotiaalle!! En keksi kyllä mitään parannusehdotuksia, jatkakaa samaan hyvään malliin :) Itse en kaipaa vaihevaiheelta kuvia, mutta varmaan joillekin hyödyksi. Teidän videopostuas oli muuten kiva, nitä olisi kiva katsella enemmänkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥