sunnuntai 22. tammikuuta 2012
Pikkupizzoja
Heippa!
Kerhossa tehtiin Eveliinan kanssa vain pikkupizzoja. Täytteiksi sai laittaa jauhelihaa, kinkkusuikaleita, tonnikalaa, ananaspaloja ja juustoraastetta.
Pohja:
½ l vettä
1 pkt hiivaa
1 tl suolaa
n.10½ dl vehnäjauhoja
4 rkl ruokaöljyä
Päälle:
öljyä
1tlk tomaattimurskaa
1tlk tomaattipyrettä
juustoraastetta
kinkkua, tonnikalaa, jauhelihaa
pitsamaustetta, valkosipulia tms. maustetta
Murenna hiiva vaaleaan veteen. Lisää suola, vehnäjauhot ja öljyä. Vaivaa, kunnes taikina on pehmeää ja notkeaa. Pyöritä palloksi ja anna kohota liinan alla noin 30 minuuttia.
Kiehauta tomaattimurka ja -pyree.
Jaa taikina 40 osaan. Taputtele pintaan öljyä. Levitä pintaan tomaattisosetta, täyte, mausteet ja juustoraastetta. Paista 225-250 asteessa kypsiksi (noin 10 min).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
En pystynyt kommentoimaan jostain syystä voisilmäpulla postaustasi:( Mutta nyt kommentti taitaa onnistua. Siis tuoretta voisilmäpullaa ei taida voittaa mikään:)
VastaaPoista:o Mikähän siinä oli... Noh, kommentisi on tullut perille ja kiitos siitä! Itse en kyllä osaa vastata mitään mausta, en ole koskaan maistanut : D
PoistaHerkullisen näköistä eikä vain näköistä, tiedän että ovat hyviä, kuten voisilmäpullatkin:)
VastaaPoista