sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Pikkupizzoja


 Heippa!

 Kerhossa tehtiin Eveliinan kanssa vain pikkupizzoja. Täytteiksi sai laittaa jauhelihaa, kinkkusuikaleita, tonnikalaa, ananaspaloja ja juustoraastetta.


Pohja:
½ l vettä
1 pkt hiivaa
1 tl suolaa
n.10½ dl vehnäjauhoja
4 rkl ruokaöljyä

Päälle:
öljyä
1tlk tomaattimurskaa
1tlk tomaattipyrettä
juustoraastetta
kinkkua, tonnikalaa, jauhelihaa
pitsamaustetta, valkosipulia tms. maustetta

Murenna hiiva vaaleaan veteen. Lisää suola, vehnäjauhot ja öljyä. Vaivaa, kunnes taikina on pehmeää ja notkeaa. Pyöritä palloksi ja anna kohota liinan alla noin 30 minuuttia.

Kiehauta tomaattimurka ja -pyree.

Jaa taikina 40 osaan. Taputtele pintaan öljyä. Levitä pintaan tomaattisosetta, täyte, mausteet ja juustoraastetta. Paista 225-250 asteessa kypsiksi (noin 10 min).

3 kommenttia:

  1. En pystynyt kommentoimaan jostain syystä voisilmäpulla postaustasi:( Mutta nyt kommentti taitaa onnistua. Siis tuoretta voisilmäpullaa ei taida voittaa mikään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :o Mikähän siinä oli... Noh, kommentisi on tullut perille ja kiitos siitä! Itse en kyllä osaa vastata mitään mausta, en ole koskaan maistanut : D

      Poista
  2. Herkullisen näköistä eikä vain näköistä, tiedän että ovat hyviä, kuten voisilmäpullatkin:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥