sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Juustosarvet

 Nam, nämä juustosarvet olivat todella hyviä! Ohje on helppo ja nopea, todellakin kannattaa kokeilla tehdä, täytteeksi voi myös halutessaan laittaa esim. homejuustoa tai kinkkua, mitä tahansa keksitkin! :)


5 dl maitoa
7,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
200 g voita
50 g hiivaa
200 g juustoraastetta

Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään. Nypi rasva jauhojen kanssa murumaiseksi seokseksi. Murenna hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon. Lisää maitoseos yhdellä kertaa jauhoihin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kaada taikina jauhotetulle pöydälle, jaa se kahteen osaan ja kauli ne pyöreiksi, halkaisijaltaan noin 30 cm leyvisiksi. Leikkaa taikinasta taikinapyörallä kolmioita jakamalla se 8 osaan. Jaa juustoraaste kolmioille, kierrä ne rullalle ja muotoile sarviksi. Anna sarvien kohota liinan alla. Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele päälle halutessasi juustoraastetta. Paista 225-asteessa n. 10 minuuttia. Ohje: Myllyn Paras.

Emmi

5 kommenttia:

  1. Minä teen yleensä juustosarvet leivinjauheella ja korvaan osan vehnäjauhoista esim. sämpyläjauhoilla, mutta nämäkin kyllä näyttää herkullisilta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minäkin olen ennen tehnyt tällä ohjeella http://crumblesforeveryone.blogspot.com/2010/12/juustosarvet.html juustosarvia, mihin tulee leivinjauhetta ja kermaviiliä :)

      Poista
  2. joo, tän tapasella ohjeella mäkin yleensä teen :D

    VastaaPoista
  3. Paljonko sitä maitoa laitetaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, hyvä kun huomautit, että nyt on jäänyt maito pois koko ohjeesta... Maitoa tulee 5 dl :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥