torstai 10. toukokuuta 2012

Tunnustus!

Tunnustuksen saajan pitää: Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen. Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi ja kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi. Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta. Kiitos Askartelin itte! Emme tällä kertaa erikseen anna tätä tunnustusta kenellekään, vaan se saa ottaa ne, jotka haluavat! :)

Faktat:  

Annika : 1.Meidän blogissa on liikaa muffinssien ja keksien ohjeita. 2.Aijon leipoa jatkossa jotain haastavampaa ja erikoisempaa! 3.Kamerani on rikki. 4.Saan toivottavasti pian uuden.. 5.Tälläisiä on vaikea keksiä ja vielä vaikeampaa on keksiä kenelle tämä tunnustus annetaan. 6.Ysiluokka on kohta ohi! Kesäkuussa tulee toivottavasti tieto, että pääsin amikseen! 7. Kesällä menen kunnalle kahdeksi viikoksi töihin, muuten aijon ottaa tosi rennosti!

Emmi:  1. Tykkään kaikista vanhoista, vintage ja retro esineistä ja erityisesti vanhanajan elokuvista!  :) 2. Käytän oikeastaan aina korkkareita, kun oon niin lyhyt ja ne on kivempi, kuin tavalliset kengät =) 3.  Oon hurahtanut The Doors - bändiin tällä hetkellä ja muuta en oikeen kuuntelekaan! 4. Peruskoulu on todellakin pian loppu ja hain lukioon. 5. Tykkään opiskella historiaa ja kieliä, ruotsia, enkkua ja saksaa. 6.Odotan innolla kesää, että on lämmin ja voi olla enemmän kavereitten kans :)

Eveliina: 1. Peruskoulun jälkeen suuntaan seuraavana syksynä lukioon. 2. Leipominen ei ole hirveästi kiinnostanut lähiaikoina, ehkä olette huomanneet kun ei mun postauksia oikein täällä näy :D 3. Harrastan teatteria ja lauantaina on meidän näytelmän ensi-ilta.. apua. 4. Kiinnostus koulua kohtaan ei ole koskaan ollut näin alhainen kuin tällä hetkellä, mutta onneksi pian alkaa kesäloma. 5. Kesällä oon isosena parilla leirillä, matkustan perheen ja tuttujen kanssa Kööpenhaminaan ja sitten vietän tietty aikaa ystävien kanssa. 6. Huomenna on ranskan koe ja mun pitäisi nyt lukea siihen. Mutta toivon että jaksan aamulla herätä aikaisemmin ja lukea sitten :D 7. Viisi asiaa joita rakastan: valokuvaus, nukkuminen, syöminen, matkustelu ja musiikin kuuntelu :)

<3:llä Annika, Eveliina ja Emmi

Huom. Muistakaahan edelliseen postaukseen ehdotella leipomusta, josta haluaisit meidän tekevän videopostauksen! =))

5 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksesta ihanaan blogiin!

  VastaaPoista
 2. Annika mitä teet kunnalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsin piha-ja puistotöihin. Muita vaihtoehtoja oli esim. kirjasto, uimahalli, koulun siivous...

   Poista
  2. kiva:)ootko heti loman alussa töissä?

   Poista
  3. Haha taidat olla kans töissä tänä kesänä kunnalla : D
   Oon kesäkuun puolesta välistä loppuun asti töissä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥