tiistai 22. helmikuuta 2011


Tein kakun äidin isänäidin syntymäpäiville täytekakun, jonka väliin tuli aprikoosihilloa ja suklaamoussea johon on lisätty maitorahkaa ja tuorejuustoa.Vaikka yhdestelmä saattaa kuulostaa oudolle kakku oli silti syötävää.En osaa selvästikkään tehdä tai saa onnistumaan suklaamoussea, siitä tulee aina lievempää, mitä oikea suklaamousse on, siksi laitoin rahkaa ja tuorejuustoa.Rahkan hapan maku tuli ehkä turhan paljon esille, mutta kokeiltupa on tämäkin :-)
Kakkupohjan ohje löytyy tästä.

2 kommenttia:

  1. Kuinka sait noi täytteet noin, ettei ne oo "lytyssä" tossa kakkupalakuvassa? Kuinka paljo laitoit sinne väliin?

    VastaaPoista
  2. En laittanut kovinkaan paljon väliin ja täytteestähän tuli aika tuhtia tavaraa lisättyäni tuorejuuston ja rahkan,joten nähtävästi hyvin pysyi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥