tiistai 15. tammikuuta 2013

Muffinsseja ja kuulumisia

Heippa taas pitkästä aikaa! :) Mites teidän lukijoiden alkuvuosi on alkanut? Mä oon nyt taas palannut takaisin normaaliin ruokavalioon, kun siitä ei ollutkaan apua. Ihanaa syödä taas suklaata ja kunnon ruisleipää ja kaikkea mitä muutkin syö! :) Leivoinkin tänään valkosuklaamustikka-muffinsseja sen kunniaksi!
Muffinsseista tein kuitenkin gluteenittomia, kun niitä jauhoja on nyt niin paljon ja pitää käyttää ne pois.


gluteenittomat valkosuklaamustikka-muffinssit:

valmistusaika: noin 30-45 min
noin 16 muffinssia

3 munaa
1,5 dl sokeria
150 g voita (sulaa)
4 dl Semperin gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
0,75 dl kermaa
2 dl jäisiä mustikoita
100 g valkosuklaata rouhittuna

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja sihtaa niitä vähitellen vaahtoon, lisää vuorotellen myös sulaa voita ja kermaa. Sekoita taikinaan lopuksi jäiset mustikat ja valkosuklaarouhe. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista uunissa 225 asteessa noin 12-15 min.

Hauskaa viikkoa kaikille! :)

Emmi

1 kommentti:

  1. oiii en eläis ilman ruisleipää! ihanaa nautin tänään just kahvilassa valkosuklaamustikkamuffinssin ja ne on vaa niin mun lemppareita:) kotona oon vaa huono leipomaan niitä kun tuntuu ettei ne koskaan kohoa kauniisti..:/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥