lauantai 21. heinäkuuta 2012

Lettuja ja omanmaan mansikoita.

Tällä jauhoseoksella voi tehdä myös kääretorttupohjan. Ohjeita paketissa.

Heips!

Emmin kanssa ollaan muutama tunti sitten kotiuduttu Helsingistä, siksi siis tämä pieni blogitauko taas tässä (, ja Evelläki on kalenteri täynnä kaikkea muuta kuin leipomista)

Mutta nyt ollaan taas koneen äärellä ja postaampas nyt letuista joita tein ennen kuin lähdettiin Helsinkiin. Ja lopussa mainintaa kasvihuoneesta, joka saatiin noin viikko sitten kasattua.


Jauhoseoksen lisäksi tarvitset litran maitoa, kananmunia, sokeria ja suolaa.

Anna taikinan turvota kylmässä.


Ja sitten kasvihuoneeseen!

Tällähetkellä siellä kasvaa metsämansikoita, jäävuorisalaattia ja tilliä.
 Ensi vuonna aijon laittaa sinne edellämainittujen lisäksi ainakin tomaatteja.
Kävin äsken katsomassa kasvieni tilanteen ja tillit olivat nousseet pintaan ja salaatit kasvaneet isoiksi ja muutama mansikka oli taas kypsynyt!



"Seinän" läpi näkyy kasvimaani, jossa kasvaa porkkanaa ja salaattia.
Toivottavasti pikaisiin näkemisiin!

-Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥