keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Mariannekääretorttu

 Tein Mariannekääretorttua siskoni synttäreille. Tämä on ehdottomasti lemppari kääretorttua, ehkäpä koska resepti on äitini, mutta myös aivan ihanan maun takia! =)


pohja:

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
4 rkl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

täyte:

200 g tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Marianne-crushia
sokeria maun mukaan


Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahtoon, nostele nuolijalla sekaisin. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota leivinpaperi. Anna pohjan jäähtyä ja tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttupohjalle, rullaa ja laita jääkaappiin maustumaan mieluiten yön yli. Leikkaa kääretorttu paloiksi, sihtaa tomusokeria päälle ja koristele halutessasi! :)


Emmi

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!♥