maanantai 16. huhtikuuta 2012

Gluteenittomat sitruunakuppikakut

Tein näitä raikkaita ja meheviä sitruunamuffinsseja siskoni 18-vuotissynttäreille. Kuppikakut on helppo tehdä, mutta ne ovat juhlavia tarjota ja herkullisia! :)


125 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
2 rkl sitruunamehua
1 tl raastettua sitruunan kuorta

kuorrutus:

100 g margariinia
150 g vaniljatuorejuustoa
6 dl tomusokeria
 
Vaahdota sokeri ja rasva. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita keskenään gluteeniton jauhoseos, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Sekoita joukkoon vielä sitruunamehu sekä sitruunaraaste. Lusikoi taikina paperisiin muffinssivuokiin. Paista muffinssipellillä 200 asteessa uunin keskiosassa noin 17 minuuttia. Tee kuorrutus: Vatkaa kaikki kuorrutuksen aineet sähkövatkaimella sekaisin ja pursota jäähtyneiden kuppikakkujen päälle.

Emmi

2 kommenttia:

  1. Oioi, mitä ihania herkkuja. Ja niin kauniitakin:) Mukavaa päivää sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥