sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kuulumisia =)

Nyt on todellakin ollut pitkä blogitauko, joten ajattelin kertoa edes hieman kuulumisia! :) Syksy on tosiaan ollut aika kiireistä, kun lukio on alkanut ja oli koeviikko ja tuntuu että on ollut koko ajan jotain tekemistä. Toivottavasti jaksatta yhä seurailla blogiamme! =) Nyt vielä leipomuksiin ja resepteihin sen verran, että joudun jättämään ruokavaliostani pois kokonaan vehnän ja sokerin... Vaikkakin näin, niin eiköhän jotain makeita herkkureseptejä vielä ilmesty aina silloin tällöin blogiimme :) Nyt toivottavasti saisin enemmän reseptejä erityisruokavalioista blogiimme.


Tälläisiä kuulumisia tällä kertaa, toivotaan että saatte pian lukea uusia reseptejä blogistamme ! =)

Emmi

8 kommenttia:

 1. Miks miks miks joudut jättää noi pois? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut pienestä pitäen atooppinen iho, eli mun iho on tosi kuiva ja siinä on ihottumaa. Kelien vaan kylmetessä tää ihottuma aina pahenee ja varsinkin talvisin se on tosi paha, ja kun tähän ei sinänsä oo mitään ihmelääkkeitä, mitkä vois parantaa tän ihottuman, niin päätin sitten kokeilla vehnätöntä ja sokeritonta ruokavaliota muiden kokemusten ohella, joilla se oli auttanut atooppiseen ihottumaan. Eli toivotaan vaan nyt, että mullakin tää helpottais ruokavalion muutoksen seurauksena :). Vaikkakin tulee ikävä kaikkia herkullisia kakkuja ja suklaata ja jätskiä, mutta ehkä vielä kehittelen jotain muillekin allergikoille sopiva herkullisia reseptejä =)

   Poista
 2. Aina hauskaa, kun joku resepti ilmestyy :) !

  http://siivujaonnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilkku ihanasta kommentistasi =). Kävin muuten katsomassa myös sinun blogia ja ihastuin siihen heti ! :):)

   Poista
 3. Kyllä täällä aina käydään kurkkimassa =) Tsemppiä vaan uuteen ruokavalioon! Minulle ei kovin suuria vaikeuksia tuottanut vehnän korvaaminen muulla. Jouduin pari vuotta sitten jättämään vehnänä pois ja pienen alkukankeuden jälkeen leipominen sujuu mainiosti ilmankin. Olen rakastunut mm. mantelijauhon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista kannustuksesta! =) Eiköhän mullakin tää leipominen taas tästä etene kohti uusia polkuja! :)

   Poista
 4. odotan oikeen reseptejä ilman vehnää ja sokeria kun itekki vähennän niitten käyttöä (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥