Hei!
Tein tässä äskettäin pensasmustikoistamme taas todella maukkaita valkosuklaa-mustikkamuffineja.
Menivät nopeasti ystävilleni kaupaksi, joten jaan reseptin täällä kanssanne. Ehkä erityisen maukkaiksi muffinit teki Isonkyrön 1700- luvun markkinoita ostetut itsetehdyt suklaat ;)
Tässä linkki Eveliinan leipomiin marenki-mustikkamuffineihin ja minun leipomiin mustikkapiiraaseen ja-muffineihin.
Valkosuklaa-mustikkamuffinit
3 munaa
1 dl sokeria
100 g voita/margariinia
4dl vehnäjauhoja ( Myllyn parhaan erikoisvehnäjauhoja)
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 kermaa ( Flora Vanilla)
80 g valkosuklaata
1 1/2- 2 dl mustikoita
Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa sillävälin munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri ( eli sekoitat kuivat aineet keskenään).
Rouhi/leikkaa suklaa paloiksi. Lisää taikinaan vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoseos ja kermaa. Sekoita kevyesti seosta lusikalla käännellen sekaisin ja lisää suklaamurut sekä sekoita varovasti mustikatkin joukkoon. Lusikoi muffinivuokiin ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia!
Maukkaita ja syksyisiä herkutteluhetkiä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!♥